Vrijwilliger zijn tijdens de surviFELrun 2019: wat houdt dat in?

Op maandagavond 20 mei, tussen 17:00 uur en 23:00 uur, organiseert FEL een survivalrun: de surviFELrun. Hieraan zullen 350 deelnemers meedoen aan twee afstanden, de 5 km en de 7 km. Dit is natuurlijk heel leuk voor die deelnemers, maar ook voor FEL. De run is namelijk een uitstekende gelegenheid om onze vereniging op de kaart te zetten. Zo blijft onze vereniging goed gevuld en actief.

Om deze avond te kunnen laten slagen, hebben we ongeveer 100 vrijwilligers nodig die ons kunnen helpen met een van de volgende taken:

  • De hindernispost: Veel deelnemers zijn nieuw in de survivalsport. Het is daarom belangrijk dat er bij iedere hindernis op het parcours, vrijwilligers van FEL aanwezig zijn om uitleg te geven wanneer dit nodig is. Ook kunnen er tijdens de run dingen misgaan bij een hindernis. De vrijwilligers moeten dan contact opnemen met de organisatie om de hindernis te repareren, of in een ernstiger geval: met de EHBO-post. Er wordt ernaar gestreefd om bij iedere hindernis tenminste twee vrijwilligers neer te zetten, om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een zo gezellig mogelijke avond is.
  • De verversingspost: Halverwege de run, zullen alle deelnemers een drankje en wat fruit aangeboden krijgen. Dit kan net het kleine beetje verschil maken wat nodig is om de run te halen! Als vrijwilliger bij de verversingspost zorg je dat er altijd voldoende bekertjes met drank gevuld zijn en dat het fruit hapklaar voor het oprapen ligt.
  • Hulp bij de tijd administratie: Een survivalrun is natuurlijk een wedstrijd. Dit betekent dat de tijd die iedere deelnemer neerzet, moet worden bijgehouden. Als je helpt bij de tijd administratie, schrijf je de juiste eindtijden op bij de lopers die de finish halen. Je zoekt op wanneer de deelnemers gestart zijn en je noteert de juiste looptijden.

Als WedCie, hebben we alle hulp hard nodig. Daarom hopen we dat zo veel mogelijk van jullie ons komen helpen op 20 mei. We zullen je voorzien van avondeten en drinken! Je kunt je aanmelden via dit formulier! Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde taak of niet de hele avond tussen 17:00 uur en 23:00 uur beschikbaar bent kun je dit ook vermelden. En vooral, als je nog maatjes hebt die ook willen komen helpen: moedig ze aan om je te volgen. Graag tot ziens op 20 mei!