Let op: deze informatie is nog niet bijgewerkt naar komende editie. Er kunnen nog kleine aanpassingen komen.

Voorkomen verrassingen, lees voor de run de onderstaande informatie goed door.

Start/finishlocatie
De start-/finishlocatie is op het Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, aan de zuidkant naast de hoge klimtoren. Hier bevinden zich tevens de kleedkamers, shirtuitgifte, en een bewaakte tassenopslag. Parkeren is gratis en kan op de hiernaast aangegeven parkeerplaatsen. Kom je met de fiets? Zet je fiets dan in de fietsenkelder onder het gebouw.

De rode polsband
Aan het begin van de run krijg je een rode polsband. Dit is je trots en je eer, deze moet je koste wat kost zien te behouden. Dit kan echter alleen door alle hindernissen succesvol te overwinnen.  Lukt een hindernis niet, mag je het in principe zo vaak opnieuw proberen als je wilt. Als je opgeeft zal de jurypost je bandje doorknippen. Je krijgt dan twee uur straftijd.

De route
De route is aangegeven met rood/wit lint. Wees tijdens de run oplettend zodat je geen afslagen mist; dit kan diskwalificatie tot gevolg hebben. Op sommige plekken zullen bordjes of vrijwilligers je de weg wijzen.

De hindernissen
Bij iedere hindernis staat een jurypost die je uitlegt hoe je de hindernis moet nemen en die controleert of de uitvoering correct is. De instructies van de jury zijn altijd leidend.

Verversingspost
Onderweg kom je een verversingspost tegen, waar je weer op kracht kan komen met wat eten en drinken. Zo heb je weer genoeg energie om de rest van het parcours te overwinnen.

Kleding
Een survivalrun gaat grotendeels over onverhard terrein. Trek dus degelijke hardloopschoenen aan met een goed profiel. Trailrunschoenen zijn het allerbeste. Daarnaast zul je door hindernissen klimmen en langs touwen schuren, dus is het raadzaam om een lange hardlooptight te dragen. Ben je eigenwijs en draag je toch een korte broek, zorg dan voor lange dikke sokken. Het wedstrijdshirt krijg je van ons, hierop staat je deelnemersnummer. Zorg ervoor dat deze tijdens de run zichtbaar is. Tijdens de run wordt je nat, dus vergeet niet om een extra set droge kleren mee te nemen voor na de run.

Wees op tijd
Zorg ervoor dat je ongeveer een uur voor je start aanwezig bent op het start/finishterrein. Hier kun je wedstrijdshirt en je polsband ophalen, en even opwarmen voor de wedstrijd. 5 minuten voor je start moet je aanwezig zijn in het startvlak.

Voorwaarden
Voor deelname aan de surviFELrun dien je akkoord te gaan met het Algemeen Regelement en het Deelnemersreglement.

Locatie + Parkeren: